STI International

                                                                                                                                                                      STI International

Bij STI gaat het om de passie voor het maken van een van de beste kwaliteit pistolen die er op dit moment op de markt verkrijgbaar zij

n. Het is de persoonlijke verantwoordelijkheid van iedere werknemer van STI dat  elk pistool dat het gebouw verlaat van hoge kwaliteit is . Het is meer dan een normale baan, het is belangrijk blijven te vernieuwen om de vertouwde kwaliteit te kunnen handhaven. Het machinaal en met de hand vervaardigen van elk onderdeel voor een perfecte  pasvorm en afwerking is het doel van iedere STI medewerker. Elke STI medewerker is tevens gedeeltelijk eigenaar van STI! 

Als je een STI pistool schiet weet je dat het de precisie heeft die van STI verwacht wordt en ingepast is door een gekwalificeerde wapensmid. Vanaf de eerste snede van een CNC freesmachine tot aan het schieten op de testbaan van STI worden er continue kwaliteitscontroles uitgevoerd.Elke STI pistool is handgemaakt door een gekwalificeerd wapensmid en gaat door meer dan 30 kwaliteitscontroles voordat het gebouw verlaat . 

STI gebruikt alleen de hoogste kwaliteit onderdelen. Elke sear en hamer is EDM draad gesneden , dat is een innovatie waardoor de naam STI hoog  aangeschreven staat.Elk onderdeel dat STI produceert is oversized, zodat ze voor ieder pistool met de hand pasgemaakt kunnen worden.Elk wapen is volledig functie getest en zorgvuldig gecontroleerd op vlekken en oneffenheden.Eenmaal klaar voor aflevering staat het STI pistool voor kwaliteit, prestaties en nauwkeurigheid op het hoogste niveau!

Wij zijn blij het exclusieve distributeurschap hebben kunnen bemachtigen voor dit fantastische wapenmerk!